Bierglazen met bedrukking
Luxe reclame artikelen

Plastic, papieren en kartonnen bekers voor festivals en evenementen

Wegwerpbekers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en verkrijgbaar in verschillende materialen. Voor beurzen gebruikt men vaak kartonnen koffiebekers, maar voor festivals of lokale tentfeesten wordt er vooral gebruik gemaakt van plastic bierglazen.

Plastic bierglazen? Waar kan ik uit kiezen?

Plastic bierglazen zijn leverbaar in drie verschillende vormen. Met een inhoud van 200, 225 of 250cc en u kunt zelfs uw plastic bierglazen bedrukken met uw eigen bedrijfs- of festivallogo. Hieronder ziet u een overzicht van de drie verschillende soorten glazen.

Plastic bierglas 250cc PET plastic bierglas PLA bierglas plastic

De plastic glazen zijn eenvoudig weg te werpen en geschikt voor koude dranken. De glazen zijn samengesteld uit PP-plastic, PLA-plastic of PET – plastic. U kunt aan de bovenstaande vormen zien dat twee van de drie bierglazen geschikt zijn voor een schuimkraag, dankzij het vorm. Wilt u uw plastic bierglazen bedrukken? Bekijk dan ook eens de links in dit artikel.

Kartonnen koffiebekers

Kartonnen bekers zijn tevens leverbaar in verschillende formaten. Ook kunt u de kartonnen koffiebekers voorzien van uw eigen opdruk. De kartonnen koffiebekers zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten en inhouden, waaronder de 180cc inhoud, oftewel het standaard koffiekopje wat u krijgt op een beurs of de 300cc inhoud. De kartonnen koffiebekers zijn de eenvoudigste manier om uw logo op een professionele manier aan de man te brengen bij uw stand. De koffiebekers zijn ook uitstekend te gebruiken naast uw koffiezetapparaat op de zaak. De bekers zijn samengesteld uit karton en plastic en zijn dubbelwandig.

kartonnen koffiebeker kartonnen reclamebeker

Wilt u meer informatie over het laten bedrukken van uw eigen koffiebekers of plastic bierglazen voor evenementen of op de zaak? Neemt u dan eens contact op met bekerbedrukking.nl via de links in dit artikel en vraag vrijblijvend een offerte aan!