Fitness promotieartikelen
Luxe reclame artikelen

Promotieartikelen toevoegen aan je webshop-bestellingen!

Vaak denken mensen dat promotieartikelen alleen goed te gebruiken zijn tijdens evenementen, beurzen of andere bijeenkomsten. Echter zijn promotieartikelen juist goed in te zetten in je eigen webshop. Als voorbeeld laat ik een uitstekend voorbeeld zien van een webshop die promotieartikelen op een correcte manier gebruikt. De webshop van Body&Fit.

Achtergrondinformatie over de webshop van Body&Fit

Body&Fit is een webshop die zich specialiseert in speciale voeding voor fitnessliefhebbers. Hierbij kun je denken aan voedingssupplementen, eiwitpoeders & kant-en-klaar maaltijden. De webshop levert tevens fitnesskleding en dergelijke spullen.

Hoe maakt de webshop van Body&Fit gebruik van promotieartikelen?

De webshop maakt op een ideale manier gebruik van promotieartikelen door bij iedere bestelling gratis giveaways te geven. Er wordt een selectie gemaakt uit 10 diverse promotieartikelen waar de klant zelf uit kan kiezen. Ieder promotieartikel is voorzien van het logo van Body&Fit.

Het effect van deze actie is dat iedere Nederlander graag gratis spullen wil ontvangen. Body&Fit speelt hier super op in door de fitnessliefhebber iets te geven wat men kan gebruiken in combinatie met de producten die ze verkopen, zoals bijvoorbeeld maatbekers of bidons. De artikelen worden voorzien van het bedrijfslogo en de kans is groot dat de klant de bidon meeneemt naar de fitness, waar de doelgroep zich bevindt. Je maakt op een uitstekende goedkope manier gebruik van je eigen klanten en bereikt direct je betalende doelgroep.

Wil je meer informatie over hoe Body&Fit promotieartikelen integreert dan stel ik voor dat je eens kijkt in de webshop:

http://www.bodyenfitshop.nl/