zomer relatiegeschenken
Relatiegeschenken

De beste relatiegeschenken voor de zomer van 2016

Ben jij met jouw onderneming op zoek naar unieke relatiegeschenken voor de zomer van 2016? Wij hebben hieronder een overzicht opgesteld van diverse soorten relatiegeschenken voor de zomer die jij kunt laten bedrukken met jouw eigen bedrijfslogo of naam.

Strandset als relatiegeschenk

Een leuk, maar ook duurder, relatiegeschenk voor in de zomer is de strandset. In de strandset bevinden zich bijvoorbeeld een frisbee, twee rackets, een strandbal en een luchtbed. Ideaal om mee te nemen op vakantie en alle artikelen kunt u voorzien van uw bedrijfslogo.

Goedkope zomerse relatiegeschenken

Het hoeft niet altijd prijzig te zijn indien u denkt aan een relatiegeschenk met logo. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Chinese waaier met bedrukken. Diverse waaiers in verschillende kleuren kunt u laten bedrukken en veelal bent u minder dan een euro per artikel kwijt.

De trend voor deze zomer! Zonnebrillen als relatiegeschenk

Niks werkt beter dan de populaire zonnebrillen als relatiegeschenk. Eenvoudig en goedkoop te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Direct online te bestellen en je weet zeker dat men jouw zonnebrillen in de zon gaat gebruiken. Jouw logo wordt getoond op een originele manier en zeg nou zelf, wie wil er nou geen gratis zonnebril?

Voor unieke en dure relatiegeschenken kun je ook eens de drones relatiegeschenken bekijken!