Handgel bedrukken
Relatiegeschenken

Handgel bedrukken

In onze vorige blog kon je al lezen dat je mondkapjes kunt bedrukken. Niet gelezen? Lees hier terug wat de voordelen zijn om je mondkapje te bedrukken. In deze blog willen we de voordelen van handgel bedrukken beschrijven.

Handgel met logo

Sinds de uitbraak van het CODID-19 virus begin 2020 is het gebruik van handgel sterk toegenomen. Door gebruik van handgel worden virussen gedood en besmettingen voorkomen. Je wilt als bedrijf toch ook voorkomen dat mensen besmet raken met virussen? Draag je steentje bij en laat zien dat je bedrijf voor een gezonde samenleving gaat. Bedruk je bedrijfslogo op handgel.

Je kunt de handgel met bedrijfslogo uitdelen onder je eigen personeel maar ook aan je klanten. Je zorgt ervoor dat je personeel zo goed mogelijk wordt beschermd tegen virussen en daardoor minder snel thuis komen te zitten. Door het geven aan handgel bij je klanten geef je voornamelijk aan dat je medeleven toont. Denk bijvoorbeeld voor dit jaar eens aan handgel als relatiegeschenk. Bijkomend voordeel is dat mensen die de handgel ontvangen bij gebruik altijd moeten denk aan je bedrijf. Een win-winsituatie.

Handgelpompje of kleine fles?

Voor het bedrukken van handgel kun je gemakkelijk bij Giftsdirect.nl een ontwerp maken. Echter is het goed om de keuze te maken in de verschillende soorten handgel. Geef je bijvoorbeeld een handgelpompje of kleine fles? Grote handgelpompjes kun je niet gemakkelijk meenemen en zal dus vaak staan op drukke plekken waar veel mensen gebruik van kunnen maken. Het geven van een grote handgelpomp aan kleine bedrijven is dus niet handig.

Kleine handgel flesje kun je beter geven aan kleine bedrijven. Bijvoorbeeld een handgelflesje van hand gel pocketbac die je overal mee naar toe kan nemen. Deze zal vaker gebruikt worden door één persoon en op de meest afgelegen plekken worden gebruikt. Mensen zullen je dan ook zeer dankbaar zijn.