Persoonlijk cadeau
Relatiegeschenken

Een persoonlijk cadeau – Laat een pen graveren

Voor bepaalde gelegenheden wil je echt een persoonlijk cadeau aan iemand geven dat ook daadwerkelijk gebruikt kan worden, en niet achter in een kast wordt weggestopt. Een gegraveerde pen is in deze gevallen een perfect cadeau. Je geeft hiermee een mooi aandenken aan iemand die zich de speciale dag vaak zal herinneren dankzij de fijne pen.

Voor welke gelegenheden laat je een pen graveren?

Je kunt natuurlijk voor elke leuke gelegenheid een pen graveren, maar om het speciaal te houden, is het beter om te kiezen voor echt gedenkwaardige dagen. Een paar voorbeelden zijn:

  • Een bruiloft
  • Een diploma-uitreiking
  • Een jubileum
  • Een 18e verjaardag
  • De dag van oprichting van je eigen bedrijf

Natuurlijk zijn er nog veel meer gelegenheden waarvoor een gegraveerde pen een passend cadeau is. En ja, je mag natuurlijk ook een pen voor jezelf laten graveren. Iedereen verdient het om zichzelf zo nu en dan een prachtig cadeau te geven. Dit maakt het zeker niet minder speciaal.

Laat een Parker pen graveren

Parker is een zeer bekend merk met prachtige pennen. Ze schrijven erg fijn, gaan lang mee, en er is voor iedereen en passend model. Een Parker pen graveren kan met ieder budget, of je nu een pen van € 20 of van € 350 kiest, het graveren is altijd gratis. Hierdoor kan iedereen een luxe en gepersonaliseerd cadeau geven, zonder de bankrekening hiervoor te moeten legen. 

Een duurzaam cadeau en een mooi aandenken

Wanneer je een pen laat graveren in plaats van drukken, weet je zeker dat de naam of boodschap altijd mooi blijft. In tegenstelling tot een bedrukte pen zal de boodschap niet vervagen of zelfs verdwijnen. Hierbij ziet het er luxer en mooier uit. Omdat een gegraveerde pen altijd mooi blijft, is het een prachtig aandenken aan een speciale gelegenheid. Zo is dit een perfect cadeau voor een bruiloft, pensioenfeest, jubileum of andere gedenkwaardige dag.