verpleging relatiegeschenken
Relatiegeschenken

Dag van de verpleging relatiegeschenken

verpleging relatiegeschenken

De dag van de verpleging breekt aan. Het is de tijd om mantelzorgers, verpleegkundigen, dokters, artsen en andere verzorgenden in het zonnetje te zetten. Geef ze een welverdiend cadeau. Hierbij een lijstje redenen waarom mensen in de zorg een cadeau verdienen en een lijstje met de leukste dag van de verpleging relatiegeschenken.

Waarom verpleegkundigen een mooi cadeau verdienen

  • Wist jij dat een doorsnee verzorger elke dag ongeveer 1800 kilo aan gewicht tilt. Dit gewicht is ongeveer gelijk aan het gewicht van een grote olifant!
  • Niet alleen dragen verpleegkundigen erg veel, maar lopen ze ook heel wat af. Gemiddeld loopt een verpleegkundige op een werkdag 6,5 kilometer. Ja, echt waar!
  • Verpleegkundigen werken tezamen per jaar zo’n 11 miljard uren per jaar! Wauw, wat een werk!
  • Met elke 10% meer verpleegkundigen, daalt het aantal sterfgevallen met 4%.
  • O en… mensen in de zorg zijn gewoon lief, zorgzaam, vriendelijk, behulpzaam en aardig.

Genoeg reden voor de aanschaf van mooie verpleging relatiegeschenken!

Daarom hier wat leuke ideetjes voor jou.

OK DOC stress pop

Mensen in de zorg werken hard, héél hard. Veel patiënten, hoge werkdruk en grote verantwoordelijkheid, dat levert veel stress op. Een anti-stress pop in de vorm van een dokter is daarom hét geschikte relatiegeschenk.

Wet Wipes

Naast veiligheid staat hygiëne op nummer 1. Goede ontsmetting en optimaal hygiënisch omgaan met materiaal, anderen en jezelf is belangrijk. Met name in de zorg. Geef verzorgenden daarom een passend cadeau. Geef ze vochtige hygiënedoekjes!

Eerste Hulp Set

Een Eerste Hulp set is onmisbaar. Niet alleen in een bejaardentehuis, ziekenhuis of in een psychiatrische instelling, maar ook thuis. Verwen de hardwerkende verzorgers met een mooie Eerste Hulp set.

Stappenteller

Verzorgenden zijn échte topsporters. Op een doorgaande werkdag legt een verpleegkundige, dokter of helpende heel wat kilometers af. Laat ze zien hoe hard ze werken en geef ze een stappenteller mee.

Dag van de verpleging relatiegeschenken bedrukken

Onthoud, 12 mei, de dag van de verpleging! Koop een mooi geschenk voor verpleegkundigen, artsen en andere verzorgenden. Louis Sales Promotions heeft een uitgebreid aanbod aan allerlei dag van de verpleging relatiegeschenken. Relatiegeschenken laten bedrukken is dé manier om te laten zien dat we geven om de mensen in de verpleging!