rollup-banner
Promotiemateriaal

De roll up banner, waarom?

rollup-banner

Reclame, marketing, advertising… allemaal woorden die je ongetwijfeld bekend in de oren klinken, je kan ze niet meer wegdenken in de 21e eeuw. De mogelijkheden zijn uitgebreid, je kan het niet zo gek bedenken of een marketeer heeft het al geprobeerd. Op de meest bijzondere plaatsen wordt reclame gemaakt. Maar wat als je fysieke reclame wilt maken op verschillende plaatsen? Meestal zijn advertising-tools statisch, met de online marketing buiten beschouwing gerekend. Hier komt de roll-up banner zijn rol spelen.

Een roll up banner is een doek dat je uit een aluminium cassette kunt trekken, met behulp van een tentstok houd je deze recht. Zo kan je eenvoudig en snel reclame maken, informatie weergeven of de aandacht trekken naar bijvoorbeeld je beursstand. Omdat het opgerold zit in een cassette, kan je dit makkelijk meenemen. Je krijgt er een tasje bij, en door het gebruik van licht materiaal, kan je dit ook comfortabel om je schouder dragen. De roll up banner is dus zeer dynamisch, ondanks de grootte die hij inneemt wanneer hij opgesteld staat. Dit maakt van de roll up banner een ideaal promotie-tool.

Promoten op budget

Wie al eens reclame heeft gemaakt, weet dat dit gepaard gaat met een gepeperd prijskaartje. Natuurlijk is dit afhankelijk van de grootte en specificaties, maar een standaard roll up banner heb je al vanaf 29,50 bij Drukbedrijf.nl. Met een grafische ontwerpen in het team, heb je zelfs de professionele hulp die je nodig kan hebben om tot een subliem resultaat te komen.

Al deze voordelen maken van de roll up banner één van de populairste marketing producten. Een ware must have als organisatie.