tassen bedrukken
Promotiemateriaal

Je tas een uniek uiterlijk geven

 

Je tas een uniek uiterlijk geven

Je tas een mooi en uniek uiterlijk geven, door middel van het bedrukken van je tas?
Kies voor een logo of een afbeelding naar keus. Op deze manier, ben je ervan verzekerd dat je artikel, een uniek uiterlijk krijgt. Tassen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, dus doe hier je voordeel mee!

Leren tassen en het straatbeeld

Ook een leren tas kan uiteraard bedrukt worden. Doordat leer een duurzaam materiaal is, kun je er zeker van zijn, dat je bedrukking langer mee gaat. Leren tassen zijn er in diverse maten en vormen, wij vinden altijd een formaat, die past en daarbij een speciaal uiterlijk zal verschaffen. Tevens zorgt een bedrukking voor meer bekendheid, iets wat zeer goed van pas gaat komen. Daarnaast zal je flink opvallen, dit zorgt ervoor dat men je niet alleen in het straatbeeld zal herkennen, maar ook bij meetings, workshops en ga zo maar door. Tassen zijn een onderdeel, die bijna niet meer weg te denken zijn in het dagelijks leven. Als je je logo kan plaatsen, op een tas, die je vrijwel dagelijks met je meebrengt in het leven, spreken we van een uitstekende kans. Een unieke kans, om meer naamsbekendheid te krijgen.

Je eigen website

Beschik je over een website, waarvan je graag wilt dat de klant daar een kijkje gaat nemen? Ook dat kan! Je website kan net zo opvallend afgedrukt worden, als je zelf wilt!

Een mogelijk potentiële klant, ziet mooie tassen voorbij komen, met daarop een aantrekkelijk gepresenteerde website, wedden dat deze klant snel een kijkje gaat nemen op je website? Voor je het weet, heb je weer een nieuwe klant. Al met al een uitstekende kans, om mogelijk potentiële klanten naar je toe te trekken en ervoor te zorgen dat je bedrijf opvalt!Ideaal!