Sleutelhangers bedrukken
Promotiemateriaal

Sleutelhangers bedrukken

Wilt u sleutelhangers bedrukken? Tegenwoordig is de keuze reuze maar wij gaan u helpen met het maken van de juiste keuze. Waar moet u op letten bij het bedrukken van sleutelhangers en welke mogelijkheden bestaan er allemaal?

Waarom sleutelhangers bedrukken?

Waarom zou u ervoor kiezen om sleutelhangers te bedrukken? Sleutelhangers kunnen dienen als een zeer mooi geschenk voor uw zaken relatie. Waar u natuurlijk op moet letten is dat u dan ook een kwalitatief product (lees: sleutelhanger) laat ontwikkelen. U wilt natuurlijk ook door middel van een klein geschenk laten zien dat u staat voor kwalitatieve producten (of diensten).

Sleutelhangers kunnen ook perfect dienen als sample of giveaway op een beurs, evenement of festival. Een mooi bijkomend voordeel is dat u hierdoor naamsbekendheid creëert en een grotere doelgroep bereikt.

Zoals u ziet brengt sleutelhangers bedrukken een hoop voordelen met zich mee.

Bedruk mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om sleutelhangers te bedrukken. Wij gaan de twee belangrijkste opties bespreken.

Full Colour sleutelhangers bedrukken:

Een van de mooiste mogelijkheden is om de sleutelhanger full colour te bedrukken. De sleutelhanger kan den volledig gepersonaliseerd worden waarmee je het bedrijf, merk, product etc. volledig kunt afbeelden en promoten. De full colour sleutelhanger kan dus volledig bedrukt worden in alle kleuren die u maar wenst.

U kunt er daarnaast voor kiezen om een laatste persoonlijke touch aan te geven door te kiezen uit een van deze opties: sleutelring, duimhaak, kliphaak of een ovale haak.

U kunt full colour sleutelhangers bedrukken vanaf slechts 50 stuks. Levering vindt vaak binnen 8 werkdagen plaats.

Borduren sleutelhangers:

Een andere goede optie is om ervoor te kiezen om sleutelhangers te borduren. Deze kleur van de band kunt u zelf kiezen en personaliseren. Vervolgens kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam laten borduren. Deze sleutelhangers blijven vaak lang mooi en van goede kwaliteit.

U kunt sleutelhangers al laten borduren vanaf 500 stuks met een levertijd van zo’n 10 werkdagen.

Sleutelhangers

Sleutelhangers bedrukken was nog nooit zo makkelijk geweest. U kunt bij verschillende partijen terecht maar kies altijd voor kwaliteit!