book-2548627_1280
Bedrukken & Printen

Bekers bedrukken

Niet iedereen staat er bij stil, maar veel bekers zijn bedrukt. Of je nu een kopje koffie bij de Starbucks haalt of op kantoor zit bij een groot bedrijf, velen kiezen ervoor om bekers te bedrukken. Dankzij de moderne technieken zijn de kosten erg laag geworden voor het bedrukken van diverse artikelen.

Zowel wegwerp bekertjes als duurzame mokken worden bedrukt. Voor bedrijven die de koffiehoek net wat unieker willen maken zijn er de dienstverleners in de koffiebeker sector. In grote getale kan er goedkoop koffiebekers worden ingekocht. Bovendien is het de centrale plek om alle kantinebenodigdheden in te kopen, zoals koffiecreamers, koffieapparaten, trays om de bekers in te zetten en roerstaafjes.

Creëer een huisstijl met bekers

Het bedrukken van bekers zorgt voor herkenning. Dit is niet alleen intern in een bedrijf belangrijk, maar het heeft ook een uitstraling naar de buitenwereld. Je kan een professionele huisstijl creëren door bijvoorbeeld het bedrijfslogo op de plastic wegwerp koffiebekers te laten bedrukken.

Op de werkvloer zorgt dit voor een ‘ons’ gevoel, zeker wanneer het gepaard gaat met bijvoorbeeld zekere kledingvoorschriften. Omdat het logo overal te zien is draagt het bij aan de zogeheten ‘exposure’.

Zakenpartners die op visite komen zullen dit bewust of onbewust toch opvangen. Daarnaast is het een vorm van gratis reclame wanneer men met jouw kartonnen of plastic bekers rondlopen op straat. Hoe vaker men het ziet, hoe meer autoriteit het krijgt.

Kartonnen en plastic bekertjes laten bedrukken

De dienstverlenende bedrijven die beschikken over de apparatuur om kartonnen of plastic bekertjes te laten bedrukken kunnen dit op maat doen. Dat betekent niet dat er geen opties zijn voor ‘standaard’ afbeeldingen.

Op de webshops kan je zien welke producten er allemaal meteen beschikbaar zijn. Deze worden voornamelijk in groothandel kwantiteiten vanuit de voorraad verstuurd. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een volledig eigen gemaakt logo op de kartonnen of plastic koffiebekers te laten bedrukken. Hierbij moet je wel aan een minimaal aantal van enkele honderden bekers denken. Dat komt goed uit want er wordt flink wat koffie gedronken op een doorsnee middag op kantoor.