Kaart
Bedrukken & Printen

Laat je kaart geheel aanpassen aan jouw wensen!

KaartEr is niets beter dan een oprechte kaart van een vriend of geliefde te ontvangen. Vergeet algemene kaarten die gemakkelijk kunnen worden weggegooid, laat je creatieve potentieel ontketenen en maak een kaart die geheel is aanpast aan jouw wensen en de ontvanger zal koesteren. Met een online ontwerptool kun je gepersonaliseerde kaarten laten maken door een drukkerij uit Nieuwegein. Kies uit een bibliotheek van honderden prachtig ontwerpen en pas deze naar wens aan.

Zo maak je een kaart die je vrienden en familie zullen koesteren:

  1. Wijzig de afbeeldingen. Upload je eigen afbeeldingen of kies uit onze voorraadbibliotheek van meer dan 1 miljoen foto’s, afbeeldingen en illustraties.
  2. Wijzig de lettertypen. Kies uit meer dan 130 nieuwe lettertypen.
  3. Verander de achtergrond. Kies een achtergrond uit de bibliotheek of gebruik een eigen afbeelding.
  4. Verander de kleuren. Verander de kleur van je tekstvakken en tekst om extra flair toe te voegen.

Unieke afbeeldingen voor je persoonlijke kaart

Je krijgt toegang tot een grote verzameling van foto’s, afbeeldingen en illustraties die je kunt gebruiken om de perfecte kaart te ontwerpen. Je betaalt heel weinig voor een premiumafbeelding. Er zijn ook veel gratis afbeeldingen waaruit je kunt kiezen, evenals de optie om je eigen foto’s te uploaden. Gebruik zoveel eigen afbeeldingen als je wilt om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen.

Druk je kaart af of deel hem online

Als je op zoek bent naar een traditionele kaart om met de post te versturen dan is dit de perfecte optie! Verstuur je nieuw gemaakte kaartontwerpen rechtstreeks en ontvang prachtig geprinte kopieën van je kaart bij je thuis. Je kunt ook je vrienden en familie laten zien dat je om een ​​mooi online ontwerp geeft. Deel je ontwerp met Facebook, LinkedIn, Twitter en meer. Als je je ontwerp als e-mailbijlage wilt verzenden, kun je dat ook doen.