Mok bedrukken
Relatiegeschenken

Een mok als relatiegeschenk!

Mok bedrukken

Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk of promotiemateriaal? Een mok met eigen logo van relatiegeschenken.nl is hier erg geschikt voor. Mokken zijn net als bijvoorbeeld pennen één van de meest gebruikte giveaways. Een mok is handig èn leuk. Geen enkel bedrijf kan zonder mokken. De meeste mensen starten de dag met een heerlijke verse kop koffie. Wanneer je klanten of gasten ontvangt op je bedrijf staat het erg professioneel als de mokken hetzelfde logo hebben als je bedrijf. Voor je eigen werknemers kun je de mokken nog leuker maker door hun naam erop te laten drukken. Zo ontstaat er in de kantine geen onenigheid meer welke mok van wie was. Handig toch?

Een mok met eigen logo

Je kunt de mokken op je eigen bedrijven gebruiken omdat dit professioneel overkomt, maar je kan er ook reclame mee maken. Door mokken met eigen logo mee te geven aan klanten en gasten maak je op een leuke en praktische manier reclame. Wie weet zet de klant de mok wel op zijn of haar bedrijf neer. Of wordt de mok gebruikt op een verjaardag. Door het weggeven van mokken bereik je meer mensen dan je denkt.

Wat is het aanbod?

Relatiegeschenken.nl heeft verschillende soorten mokken. Allereerst hebben ze goedkope mokken. Dit is handig als je van plan bent om er heel veel uit te delen. Je kunt ook keramieken mokken laten bedrukken. Ze hebben ook een speciale snel service als je de mokken snel nodig hebt. De mokken zijn uiteraard in allerlei kleuren en vormen verkrijgbaar. Van zeer simpel tot heel luxe. De producten zijn gelabeld op de categorie nieuw, populair en actie. Je kan de zoekopdracht verfijnen door zelf de minimum- en maximumprijs te bepalen. Vervolgens kun je de prijs sorteren van laag naar hoog, of van hoog naar laag. Sorteren op basis van aanbeveling kan ook.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit leuke en praktische cadeau? Wacht dan niet lang met bestellen. De levertijd hangt af van de mok en de oplage die je nodig hebt. Over het algemeen levert relatiegeschenken.nl snel. Je kunt via de website direct mokken bestellen of een offerte aanvragen.