hockeysticks
Promotietextiel

Uw hockeystick laten bedrukken

hockeysticks

Een Brabo hockeystick staat voor hoge kwaliteit en de meeste speelplezier voor iedere hockeyer. Of je nu een jonge beginner bent of een ervaren volwassene, Brabo heeft voor iedereen een hockeystick die het beste past bij zijn of haar speelniveau. Om dit speelplezier te garanderen blijft Brabo investeren in innovatie, waardoor het technische element altijd op een hoog niveau is.

Traditionele design hockeysticks van Brabo

Overigens heeft Brabo ook traditionele designs. Daarnaast kun je bij Hockeypont tegenwoordig ook je hockeystick laten bedrukken. Zo krijg je een geheel eigen design. Brabo hockeysticks zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Ontwerp jouw eigen stick

Je kunt nu je eigen hockeystick ontwerpen. Je kunt kiezen om een afbeelding, tekst of eigen ontwerp toe te sturen. Deze wordt met hoge kwaliteit op de stick gedrukt. Het ontwerp zal dus niet snel vervagen of beschadigen. Lees hier meer over het ontwerpen van je eigen hockeystick.

ELB Dragflick

De nieuwste innovatie is de ELB DF. Deze hockeystick heeft een unieke curve en een holling aan de binnenzijde. Daarnaast heeft deze stick ook samengeknepen grip, waardoor er een unieke mix ontstaan is van verschillende technieken. Meer balsnelheid is daarmee mogelijk bij het slepen van de corner. Maartje Paumen en Toon Siepman hebben hun medewerking verleend bij het ontwikkelen van deze Brabo hockeystick. Door hun speelervaring kon deze techniek ontwikkeld worden.

TeXtreme en Powerzone

Een andere nieuwe innovatie van Brabo is TeXtreme. Deze nieuwe hockeysticks zijn stijver en lichter dan de originele sticks. Deze techniek is ontwikkeld in de fabrieken van de formule 1 racewagens! Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om de swing weight nog exacter op de juiste plaats te maken. Uiteraard kan hierdoor de prestaties van de speler verbeterd worden!

De Powerzone is een technologie waarbij de krachten van een backhandschot verspreid wordt. De hele shaft wordt hiervoor nu genuttigd, wat inhoudt dat er minder belasting is voor je stick bij een, met de backhand genomen, slag. De slag komt namelijk niet alleen aan op de plek waar je geschoten hebt, maar verspreidt zich over de hele stick. Alle senior hockeysticks van Brabo zijn voorzien van deze technologie.

Keuze

De keuze bij Brabo hockeysticks is enorm. Zo kan je ook kiezen voor verschillende curves.
Uiteraard zijn er sticks voor junioren, senioren en voor indoor. Maar ook overige accessoires zoals schoenen, ballen, kleding en tassen zijn te koop bij Brabo.