Mondkapjes ontwerpen
Bedrukken & Printen

Bedruk een mondkapje

Zoals te lezen is op onze website zijn er veel producten die je kunt bedrukken. Echter had niemand nog voor het coronavirus gedacht om mondkapjes te bedrukken. Tijdens het COVID-19 virus is zijn al veel mensen en bedrijven jou voorgegaan. Wist je bijvoorbeeld dat jij je eigen mondkapjes kunt ontwerpen?

Mondkapjes ontwerpen

Als je aan mondkapjes denkt zie je vast de ‘normale’ witte voor je. Het medische mondkapje zorgt niet echt voor een vrolijk straatbeeld. Door je eigen mondkapjes te ontwerpen kun je een glimlach bi iemand op het gezicht brengen. Of wat dacht je van je eigen logo van je bedrijf? Met een uniek ontwerp val je op!

Bij Giftsdirect.nl kun je gemakkelijk je eigen mondkapjes ontwerpen. Je kunt een bestand naar het bedrijf versturen met bijvoorbeeld je eigen logo. Je kunt daarbij je extra wensen doorgeven via tekst. Je krijgt op zeer kort termijn een online visuele proefdruk retour. Als je graag aanpassingen ziet kun je dat doorgeven, als het goed is wordt het voor je gedrukt. Zeer gemakkelijk te ontwerpen en je krijgt de mondkapjes snel tegen een scherpe prijs.            

Kun je alle mondkapjes bedrukken?

Er zijn verschillende soorten mondkapjes met elk een verschil in kwaliteit. Er zijn goedkope wegwerpmondkapjes met drielagen maar ook een compleet gezichtsmasker. Hoe groter het oppervlak of de dikte, des te beter de kwaliteit. De wegwerpmondkapjes zijn niet tot lastig te bedrukken en daarbij wordt het vrij duur voor eenmalig gebruik.

Als je mondkapjes wilt bedrukken moet je gaan voor herbruikbare mondkapjes. Veel mensen vragen zich af: ‘mondkapjes wasbaar?!’. Mondkapjes kun je inderdaad hergebruiken door ze te wassen met minimaal 60 graden. Na die tijd strijken vergroot de kans om de bacteriën te doden. Op de website van Giftsdirect.nl bieden ze een groot assortiment wasbare mondkapjes aan die je tevens kunt bedrukken.