t-shirts laten bedrukken
Promotietextiel

Het verstandig bedrukken van T-shirts

t-shirts laten bedrukken

Veel mensen vinden het zo nu en dan zaak om op een goede manier in het nieuws te komen en hun bedrijf te promoten. Dit kan natuurlijk door enorme bakken met geld uit te geven, maar ook het laten bedrukken van T-shirts kan bijdragen aan het vergroten van de bekendheid. Dit moet dan wel op een verstandige manier worden aangepakt, want het kan ook zomaar zijn dat de kwaliteit van het T-shirt daalt naarmate er bij de verkeerde wordt ingekocht en bedrukt.

Kwaliteit is de basis

Natuurlijk is het lastig om de juiste producten te gebruiken wanneer het bedrukken wordt uitbesteedt. Over het algemeen wordt er een totaal pakket aangeschaft en heeft u geen invloed op het T-shirt dat gebruikt wordt. Wij raden u aan om toch te allen tijde inspraak te houden in de basis van het drukken, het T-shirt, te houden. Zo zorgt u ervoor dat de kwaliteit wordt gewaarborgd en u er zeker van bent dat het T-shirt een langere tijd meegaat.

Vergelijken van aanbieders

Bent u van plan om het proces van bedrukken uit te besteden? Dan is het verstandig om verschillende aanbieders, zowel lokaal als landelijk, met elkaar te vergelijken. Doe dit niet aan de hand van prijzen, want dit zal de kwaliteit niet ten goede komen. Vraag een aantal voorbeelden op bij de verschillende partijen, zodat u zeker weet dat de gewenste kwaliteit geleverd zal zijn.

Zelf bedrukken van het shirt

U heeft ook altijd de mogelijkheid om zelf T-shirts, polo’s of sweaters te bedrukken. Dit kan met een strijkijzer en het gewenste logo of tekst. Maar u moet wel weten dat het niet op een professionele manier wordt gedaan en dit zorgt ervoor dat de bedrukking eerder los zal laten. Wij blijven u aanraden om het hele proces uit te besteden.