lotenboekjes
Diverse artikelen

Lotenboekjes met eigen ontwerp, in kleur of zwart geprint

Wanneer jij voor je bedrijf, club of stichting loten wilt hebben voor een verloting, dan kun je kiezen voor lotenboekjes. Wat kun je daar precies mee en wat zijn de verschillende mogelijkheden? Kun je bijvoorbeeld zelf bepalen wat er op de loten komt te staan die in het lotenboekje staan?

Loterij organiseren

Er zijn allerlei redenen om een loterij te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het genereren van extra inkomsten of bekendheid. Sommige bedrijven of stichtingen gebruiken een loterij om een goed doel te steunen, maar het kan ook tijdens een evenement worden gebruikt. Het organiseren ervan is op zich niet heel ingewikkeld. Zorg voor wat interessante prijzen, wat lootjes en een geldbedrag dat betaald moet worden per lootje. Op deze manier kan de verloting dus al heel gemakkelijk worden geregeld.

Lotenboekjes

Een handige manier voor de loten zijn speciale lotenboekjes. Hier zitten papieren in die je eruit kunt scheuren en in tweeën kunt delen. Eentje om te trekken als lot, en eentje voor de persoon die het lot koopt. Een voordeel van een lotenboekje is dat de loten al genummerd zijn. Hierdoor is het helemaal niet moeilijk meer om een loterij te organiseren.

Lotenboekje met eigen ontwerp

Ook kun je het lotenboekje  helemaal ontwerpen zoals jij wil. Denk aan een logo op ieder lot of een lijstje met de te winnen prijzen. Ook is het mogelijk om het in kleur of zwart geprint te krijgen. Hierdoor kun je het volledig personaliseren en er echt iets professioneels van maken. Er zijn veel mogelijkheden om een lotenboekje te maken dat voldoet aan jouw wensen en eisen.

Laat je lotenboekjes maken

Je kunt professionele lotenboekjes met een eigen ontwerp laten maken voor jouw verloting. Dit kun je doen bij bijvoorbeeld loten-drukken. Hier kun je een lotenboekje bestellen in kleur, of zwart wit. Ook zijn er meerdere formaten beschikbaar en is het natuurlijk mogelijk om je eigen ontwerp te gebruiken. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je altijd om hulp vragen bij de website. De loten zijn betaalbaar hier, zodat je geen enorme kostenplaat hebt en er een leuke en geslaagde loterij van kunt maken.