fotolijsten
Unieke cadeau's

Jouw foto’s laten stralen in de mooiste fotolijsten

fotolijst

Sommige momenten in het leven verdienen het om nooit meer vergeten te worden. Of het nou legendarische overwinningen zijn of juist waardevolle gebeurtenissen met familie, al deze momenten verdienen een bijzondere plek in jouw interieur. Ingelijst in een fotolijst van hoge kwaliteit, zodat jouw mooiste momenten extra benadrukt worden en jij altijd naar al jouw favoriete momenten kunt kijken!

de kracht van foto’s

Er wordt wel eens gezegd: ”A picture is worth a thousand words”. En niets is meer waar dan dat. Sommige momenten zijn moeilijk uit te drukken in woorden, terwijl een foto het allemaal in een paar seconden kan vertellen. Een blik, een klein gebaar, een bijzondere groep mensen, een emotie, foto’s kunnen ons diep raken. Ze spreken een taal die iedereen verstaat en vertellen de mooiste verhalen. Extra belangrijk dus dat deze momenten het kader krijgen dat ze verdienen. Een kader van hoogwaardige kwaliteit, die de mooiste momenten extra weet te benadrukken.

Styling fotolijsten

Kies bijvoorbeeld voor een fotolijst in dezelfde tint of kleur als de hoofkleuren van jouw mooiste foto, of kies voor een lijst met een kleur die juist sterk afwijkt van de foto. Een fotolijst in de juiste kleur weet jouw foto extra te accentueren laat jouw foto’s stralen! Let erop dat bij het uitzoeken van de juiste fotolijst het ook belangrijk is dat de fotolijst past bij de rest van het interieur, of een passend contrast creëert.

Een privé galerij

Soms zijn er zoveel bijzondere foto’s die een kader verdienen, dat het onmogelijk is om er maar een te kiezen. En wie zegt dat dat moet? Waarom zou je ervoor kiezen om maar één foto op te hangen als je er ook meerdere op kan hangen en op die manier een eigen privé galerij creëert? Want hoe bijzonder is het om al jouw favoriete momenten te verzamelen en deze een geheel eigen plek te geven? Bij het creëren van een eigen galerij is het belangrijk om erop te letten dat alle de lijsten om de foto’s zowel bij jouw interieur als bij de foto’s passen, en dat de fotolijsten ook op zekere wijze bij elkaar passen. Om dit goed op elkaar af te stemmen is het verstandig om lijsten in een relatief neutrale kleur te kiezen, met een eenvoudig design. Zo gaat alle aandacht uit naar de foto’s, omdat foto’s dat verdienen!