Diverse artikelen

Ultieme cadeaus voor de feestdagen

De feestdagen brengen een hoop gezelligheid met zich mee. Iedereen moet weer op zoek naar de beste cadeaus. Om jou wat inspiratie te geven hebben we een lijst samengesteld met de beste cadeaus voor de feestdagen.

Kleding

Er is niks praktischer en leuker om cadeau te geven als kleding. Wil je een goede slag slaan bij je geliefde? Ga dan voor Smashed Lemon kleding. Smashed Lemon is er voor elke vrouw. De kleding van Smashed Lemon staat bekend om haar opvallende prints en vrolijke kleuren. 

Led kaarsen

Om een beetje licht in de duisternis te brengen is het leuk om led kaarsen cadeau te geven. Led kaarsen geven tegenwoordig dezelfde sfeer en gezelligheid als echte kaarsen maar zijn een stuk veiliger. Dit is handig wanneer je kinderen en of huisdieren hebt. Led kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. 

Planten

Wanneer je totaal geen idee hebt wat je iemand als cadeau moet geven, raden we aan om een plant als cadeau te geven. Een plant gaat een stuk langer mee dan een boeket bloemen. Stem het wel af op het interieur van de ontvanger zo maak je dit een cadeau een stuk persoonlijker. Planten zijn er in alle soorten en maten. Als je het helemaal compleet wilt maken raden we aan om ook een leuke pot uit te kiezen.

Kandelaar

Kandelaars doen het ook altijd goed tijdens de feestdagen. Hierbij is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de interieurstijl van de ontvanger. Een kandelaar cadeau geven wat totaal niet past bij het interieur valt meestal niet in goede aarde. 

Karaf

Een karaf is een origineel cadeau. Hierbij heb je de keuze uit diverse karaffen, een wijnkaraf een waterkaraf. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en prijsklassen. Het is zelfs mogelijk om een karaf te laten graveren met een tekst zoals een naam en/of datum. 

Lampen

Waar veel mensen niet aan denken bij het verzinnen van cadeau’s zijn lampen. Lampen zijn er in allerlei soorten en maten en daarom is er altijd wel 1 die past bij de ontvanger zijn woning. Tegenwoordig zijn smart lampen erg in trek. Dit zijn lampen die je met een Google speaker of met je telefoon aan stuurt. Met smart lampen is het mogelijk om de kleur van de lampen te veranderen of om de lampen te dimmen. Ideaal voor de smart home liefhebbers. 

Dit waren onze cadeautips voor de feestdagen. We hopen dat je hier wat aan hebt gehad en we wensen je fijne feestdagen