Bedrukken & Printen

Bedrukte bidons als relatiegeschenk

Zoek je als bedrijf nog een interessant relatiegeschenk om te geven, dan heb je veel mogelijkheden. Je kan kiezen voor een standaard fles wijn, een gadget, notitieboek of kantoorspullen. Heb je een bedrijf dat actief is in de fitness/sport branche of sponsor je een sportevenement? Dan kan je ook kiezen om een bidon te laten bedrukken. Je kan het daarnaast ook nog gemakkelijk personaliseren. Bijvoorbeeld met een inspirerende boodschap of je bedrijfslogo. Omdat de bidon overal mee naartoe genomen kan worden is het daarom een slimme keuze. Waarbij het je ook nog eens verbindt met duurzaamheid, sport en beweging. Waar moet je op letten bij een bidon bedrukken?

Kies een bidon uit

Er zijn veel verschillende soorten bidons te verkrijgen. Je kunt denken aan bidons van hergebruikt plastic, metalen bidons of bidons die een moderne vormgeving hebben. Je kunt dus kiezen welke bidon het beste bij je past. Kies een bidon die niet alleen past bij jouw bedrijf of identiteit, maar ook bij het doel. Als je een duurzaam imago hebt, is het slim om een bidon te bedrukken die gemaakt is van biologisch materiaal. Voor een eenmalige sportwedstrijd kan een bidon van hergebruikt plastic handig zijn. Er zijn genoeg aanbieders, zoals super-snel, die bidons in verschillende materialen beschikbaar hebben. 

In jouw huisstijl gedrukt

Klinkt een bidon je wat saai in de oren? Dan moet je weten dat je het zo leuk en uniek kan maken als je zelf wilt. Het straalt bovendien niet alleen maar duurzaamheid uit. Het kan ook jouw bedrijf uitstralen. Door de kleuren van je bedrijf te verwerken ziet iedereen direct wie de afzender is. De huisstijl kan je overal doorvoeren. Er is bijzonder veel mogelijk en moois te maken. Ook zijn er veel verschillende soorten bidons te kiezen. Van een eigentijds en modern ontwerp tot de wat klassieke ontwerpen en vormen. Het ligt er dus maar net aan waar je oog op valt en wat je voorkeur is. 

Een uniek ontwerp

Dat je een bidon een eigen tekst, je logo of boodschap kan meegeven versterkt de waarde van dit cadeau natuurlijk enorm. Je kunt je logo of website adres erop laten bedrukken. Toch een stukje gratis reclame waar anderen niet omheen kunnen! Daarbij heb je ook nog met inhoud van een bidon te maken waar je met de nodige creativiteit mee kan spelen..