Promotiemateriaal

Foto’s laten bedrukken? Handige tips + cadeau ideeën

Wil je foto’s laten bedrukken? Dan moet je goed voorbereid zijn. Hieronder delen we 5 handige tips voor het downloaden van mooie afbeeldingen om te laten bedrukken. Ook geven we meer informatie over op welke ondergronden je de mooie foto’s kunt laten bedrukken.

Waar op letten bij foto’s laten bedrukken?

1. Kies een goed formaat. Het formaat van de afbeelding dat je kiest, moet het beste bij de afmetingen van het product passen waarop je de afbeelding wil laten bedrukken.

2. Kies een hoge kwaliteit. Als je je foto’s wilt laten bedrukken, moet je ervoor zorgen dat je een afbeelding gebruikt met een hoge kwaliteit. Anders zal de kwaliteit van het eindproduct niet optimaal zijn.

3. Kies een relevante afbeelding. Zorg ervoor dat de afbeelding waar je voor kiest relevant is voor het product waarop je deze wil laten bedrukken.

4. Gebruik websites voor het downloaden van afbeeldingen. Er zijn verschillende websites waar je gratis afbeeldingen kunt downloaden die je kunt gebruiken voor bedrukte producten. Enkele van de meest populaire websites zijn: Unsplash, Pixabay, Pexels, StockSnap.

5. Zorg ervoor dat je toestemming hebt om de afbeelding te gebruiken. Als je foto’s wil laten bedrukken met een afbeelding die je op internet hebt gevonden, moet je ervoor zorgen dat je toestemming hebt van de eigenaar om deze afbeelding te gebruiken.

Welke ondergronden zijn er allemaal om je foto’s de laten bedrukken?

Er zijn verschillende ondergronden waarop je foto’s kunt laten bedrukken. Je kunt kiezen uit mokken, t-shirts, posters, postkaarten, fotoboeken, canvasdoeken, mousepads, sleutelhangers, sjaals en veel meer. Bekijk de verschillende opties om te zien wat het beste bij je foto’s past. Ook is het belangrijk om te weten welke materialen geschikt zijn voor de afbeelding die je hebt gekozen. Heb je bijvoorbeeld een afbeelding met veel details? Dan is het beter om deze op canvas te laten bedrukken. Maar wanneer je een meer abstracte afbeelding hebt, is het beter om deze op andere materialen te laten bedrukken. Kortom, iedere afbeelding komt het best tot zijn recht om een eigen ondergrond.

Leuke fotocadeau tips

Denk je er over na om iets te verrassen met een bijzonder fotocadeau? Wat een leuk idee! Hieronder delen we 10 originele ideeën voor fotocadeaus.

1. Fotolijstje: Een leuke manier om een foto te verrassen is door deze te laten bedrukken op een fotolijstje.

2. Fototas: Een fototas is een leuk cadeau om te geven, vooral als je een foto van jou en je geliefde wilt laten bedrukken.

3. Fotokussen: Verras je geliefde met een fotokussen met een mooie foto erop.

4. Fotoplaat: Een fotoplaat is een mooi cadeau om te geven, vooral als je een speciale gelegenheid hebt.

5. Fotobehang: Laat een foto bedrukken op een mooi stuk fotobehang en verras je geliefde met een uniek cadeau.

6. Fotoalbum: Maak een mooi fotoalbum met foto’s die je hebt laten bedrukken.

7. Fotokalender: Een fotokalender is een leuk cadeau om te geven waarmee je verschillende foto’s kunt laten bedrukken.

8. Muurstickers: Wil je je muren opvrolijken met foto’s? Muurstickers met afbeeldingen die je hebt laten bedrukken zijn hier een perfecte optie voor.

9. Fotopuzzel: Maak een leuke fotopuzzel met een mooie foto die je hebt laten bedrukken.

10. Fotokaart: Wil je iemand verrassen met een persoonlijke fotokaart? Laat deze dan bedrukken met een mooie foto.