Bedrukte zomer geschenken
Bedrukken & Printen

Bedrukte zomer geschenken

Zomer-relatiegeschenken zijn een zeer belangrijk middel voor klantenbinding en klant verwerving. Hoe functioneler en unieker een promotieartikel is, hoe groter de vreugde van de ontvanger en hoe meer je de interesse trekt van potentiële klanten in je bedrijf. Voor succesvolle marketing is het belangrijk dat je creatief bent en opvalt. Dit geldt niet alleen voor de weggeefacties op zich, maar ook voor de tijd van het geven.

Geschikte seizoensgebonden relatiegeschenken

Waaiers 

Spaanse waaiers met opdruk op het gehele doek t/m full colour.

De echte Spaanse waaier met bedrukt doek.
Het doek kan helemaal bedrukt worden met foto’s of full colour ontwerp.
Opdruk aan 1 zijde van het gehele doek.
Het plastic frame is leverbaar in verschillende kleuren.
De opdruk ruimte op deze waaier is het gehele doek en het is dus ook mogelijk om een groot design op het doek van de waaier te laten bedrukken.
Wilt je een menukaart op het doek bedrukken? Dan kan met de Spaanse waaier! 
Geweldig leuk geschenk voor feesten en festivals. Wapperen maar!

Het doek wordt bedrukt, niet de stokjes. Uniek in zijn soort. Waaiers, altijd feest! Ook voor je festival merchandise en als relatiegeschenk in de zomer zijn deze waaiers ideaal.
De waaiers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Strandartikelen

Strandtas in 2 kleuren met strepen en lange handvatten. Dit is een mooi en leuk promotioneel product met of zonder opdruk voor je zomer acties.
Zomers! Voetjes in het zand, lekker op het strand.

Promotionele artikelen voor de zomer voor recreatieve activiteiten

Ook voor iedereen die thuis blijft zijn er prachtige geschenken. Vooral geschikt voor de zomer zijn promotieartikelen die ontspanning en plezier uitstralen. Outdoor-promotionele producten hebben meestal de toegevoegde waarde dat je klant tijdens de zomer veel in het openbaar aanwezig zal zijn en zo de zichtbaarheid van je bedrijf vergroot. Denk hierbij aan een een mooie zonnebril met je logo.

Strandstoelen zijn van hoge kwaliteit en duurzaam promotiemateriaal en de grote reclame-ruimte biedt voldoende ruimte voor een opvallende presentatie.
Bij een mooie zomer (zoals de laatste jaren) zullen er dagelijks vele bezoekers gebruik maken van een strandstoel en zo je logo kunnen zien.

Andere mooie en praktische promotieartikelen zijn zonnebrillen of caps. Beide kunnen afzonderlijk worden bedrukt met logo of tekst naar keuze.

Bestel promotionele artikelen voor de zomer online bij Zintuig. Heb je vragen stel deze gerust aan ons team die u dan verder zal helpen.