Promotiemateriaal

Duurzame promotieartikelen

Met het oog op duurzaam ondernemen is het natuurlijk leuk om met promotieartikelen duurzaam uit de hoek te komen. Duurzaamheid heeft een brede betekenis. Duurzaamheid betekent niet alleen dat een product of dienst langer mee gaat. Maar het betekent ook dat er gebruikt gemaakt is van duurzame materialen wat weer voordelig is voor het milieu. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker begrip in de wereld en daarom is het belangrijk om hier wat mee te doen. Lees in deze blog hoe je dat doet.

Relatiegeschenken

Een perfect middel om een leuke indruk achter te laten bij je doelgroep is om relatiegeschenken te geven. Niet zomaar relatiegeschenken maar duurzame relatiegeschenken. Dit zijn promotieartikelen die bijzonder geschikt zijn voor groene reclamecampagnes. Dit soort relatiegeschenken zijn perfecte middelen om de buitenwereld te laten zien dat je bewust bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzame relatiegeschenken worden nog beter wanneer je ze laat bedrukken met je eigen logo en/of tekst.

Duurzame rietjes

Geef eens een keer duurzame rietjes als cadeau. Dit zijn rietjes gemaakt van bamboe in plaats van plastic. Deze rietjes zijn herbruikbaar. Door het kopen en gebruiken van deze rietjes help je meteen met het reduceren van de plastic soep. De rietjes zijn handgemaakt, natuurlijk afbreekbaar en eco-vriendelijk.

Papieren tassen

Bedrukte papieren tassen zijn een perfecte combinatie van duurzaamheid en promotie. Het gebruik van de papieren tassen beperkt de uitstoot van kooldioxide. Sinds 1 januari 2016 is er in Nederland een verbod gekomen op het gratis uitdelen van plastic tasjes in winkels. Geef daarom niet zomaar papieren tassen mee. Maar bedrukte papieren tassen met het logo van jouw bedrijf er op. De papieren tasjes zijn prima opnieuw te gebruiken. Hierdoor komt jouw merk goed tot uiting en draag je bij aan een betere planeet.

Kartonnen notitieboekjes

Kartonnen notitieboekjes zijn een perfect promotiemiddel om weg te geven op bijvoorbeeld beurzen. De kartonnen notitieboekjes zijn te bedrukken met het logo van je organisatie. Het karton is gemaakt van gerecycled bruin karton.

Kartonnen koker met kleurpotloden

Een kartonnen potloden koker is een perfect middel voor jouw groene campagnes. Ook de kokers zijn te bedrukken. In de koker zitten 6 potloden, 6 waskrijtjes en een puntenslijper

Duurzame relatiegeschenken worden steeds meer trendy en zijn bijzonder geschikt voor groene reclamecampagnes. Deze geschenken zijn ideaal voor jouw klanten, zakenrelaties en/of zakenpartners. De promotie artikelen zijn gemaakt van ecologische en duurzame materialen of van een eerlijke productie. Met duurzame relatiegeschenken neem je zorg voor de natuur en onze samenleving.