reclame artikelen beurzen
Luxe reclame artikelen

Promotiemateriaal voor beurzen anno 2016

Bent u op zoek naar leuke promotieartikelen die u kunt inzetten tijdens evenementen of beurzen? Bekijk nu de nieuwste mogelijkheden waarmee u kunt opvallen tijdens een beurs. Van luxe dure producten tot goedkope giveaways.

1. Ga nooit naar een beurs zonder bedrukking van uw textiel

Probeer te allen tijde op een beurs gebruik te maken van promotietextiel. Zorg dat mensen zien wie uw medewerkers zijn en zorg dat iedereen direct kan zien voor welk bedrijf u uw promotie regelt. Netwerken is een belangrijk onderdeel, maar zorg dat de mensen waarmee u netwerkt uw bedrijf niet vergeten. Laat uw bedrijfslogo daarom terugkomen op uw kleding. Tevens komt u een stuk professioneler over met uw onderneming.

2. Meest verkochte promotieartikel voor beurzen

De meest verkochte promotieartikelen voor beurzen zijn en blijven de pennen. Pennen zijn namelijk verkrijgbaar in grote oplagen, eenvoudig te voorzien van uw bedrijfslogo en gemakkelijk weg te geven. Echter is de indruk die je hiermee maakt zeer beperkt. Zeg nou zelf, als jij op een beurs loopt en je krijgt een gratis pen dan maakt dit niet veel indruk.

3. Unieke artikelen

USB-sticks in niet allerdaagse vormen, zoals een legoblokje- of creditcard-formaat. Of indien u bijvoorbeeld makelaar bent in de vorm van een huisje. Ook de powerbanks worden gebruikt als luxe promotieartikel. Wilt u liever op een goedkope manier opvallen met uw bedrijfslogo kies dan voor de bierwaaiers met logo’s.